08/04/2024

Zondagmiddag 14 april in Huize Groeneweg was de start van een nieuwe reeks van muziekmiddagen voor ouderen in Gouda. Zowel bewoners van tehuizen als ouderen die thuis wonen zijn welkom. Op deze middagen treedt het Muzikaal Theater aan Huis op, een zeer bekend trio in de Goudse regio maar ook daarbuiten, dat al jarenlang ouderen vermaakt met vrolijke muziek om mee te zingen. De muziekmiddagen duren tot 16u.

De Goudse muziekmiddagen zijn een initiatief van Lionsclub Gouda Bloemendaal, die al meer dan 25 jaar muziekconcerten voor ouderen op de zondagmiddag verzorgd heeft in de Goudse Schouwburg in samenwerking met het Goudse Rode Kruis. Door wijzigingen in het zorglandschap en bij het Rode Kruis, is  er nu voor gekozen om dezelfde doelgroep muziek aan te bieden via een reeks meer kleinschalige concerten in de verschillende Goudse wijken.
De volgende muziekmiddagen zijn op:
- 1 juni, 14.00 uur, Ontmoetingscentrum 'De Walvis', Walvisstraat 1 Gouda
- 21 september, 14.00 uur, 'De Rietkraag' Gouda
- 19 november, 14.00 uur, 'De Veste' Gouda

Wilt u de volgende muziekmiddag bezoeken? Meldt u dan vooraf aan bij de receptie van de locatie of neem contact op met Lionsclub Gouda Bloemendaal via lionsmuziekmiddag@gmail.com

 

Voor meer informatie:
goudabloemendaal.lions.nl
www.muzikaaltheaterinhuis.nl
www.woonzorg.nl/complexen/huize-groeneweg