ZONDAGMIDDAG CONCERT GOUDSE SCHOUWBURG.

Voor de 26e keer organiseert de Lions Club Gouda-Bloemendaal op zondag 17 november 2019 het Zondagmiddagconcert. Maar liefst 150 gasten zijn uitgenodigd om een middag fijn uit te zijn en te genieten van twee koren die deze middag voor hen zullen optreden.

Voor de pauze zijn dit “De Gebekte Wijffies” , een dameskoor met Marijke Roos deze middag als dirigent. Hun repertoire bestaat uit Nederlandstalige smartlappen en bekende liedjes zodat onze gasten naar hartenlust kunnen meezingen. Vier heren nemen de begeleiding van dit koor voor hun rekening. Gebekte Wijffies

In de pauze verzorgen de Lionsleden voor iedereen een drankje waarbij het favoriete advocaatje met slagroom natuurlijk niet ontbreekt. 

Na de pauze maken “De Vlisterzangers” hun opwachting en zij weten het publiek nog meer te raken met liedjes als “De Woonboot” en “Het kleine café aan de haven” en onze gasten zingen en deinen naar hartenlust mee.                          

Twee enthousiaste koren die er een mooi feest van hebben gemaakt en 150 blije mensen die een geweldige middag hebben gehad met hun dankbare begeleiders die het fantastisch vinden dat wij, als Lions Club, zo’n middag voor deze mensen organiseren.

Nog even nagenieten .....