Het Gouds Zondagmiddag Concert voor inwoners van verzorgings- en verpleegtehuizen in de regio Gouda vindt jaarlijks plaats in de Goudse Schouwburg meestal op de tweede zondag in november.

Het concert wordt georganiseerd voor bewoners van verzorgingstehuizen en verpleeginstellingen. Bovendien is dit concert bedoeld voor gehandicapten die nog wel thuis wonen maar niet of nauwelijks meer buiten komen en dus ook niet meer in de gelegenheid zijn om zelfstandig de schouwburg te bezoeken. Deze laatste doelgroep kunnen we goed bereiken omdat het Rode Kruis, afdeling Gouda, ons hierbij helpt. Het concert is gratis toegankelijk.
Het doel van het Zondagmiddag Concert is om onze gasten een gratis concert aan te bieden dat een vrolijk en herkenbaar karakter heeft en dat plaats vindt in de Goudse Schouwburg, zodat ook zij even uit hun woonsituatie kunnen komen en een heel andere omgeving ervaren.
Op zondag 11 november 2018 vond het 25ste concert als vanouds weer plaats in de Kleine Zaal.
De muzikanten van Gouda's Harmonie DE PIONIER wisten met hun meeslepende muziek en enthousiasme de harten van hun publiek te bereiken en het werd een feestje!

Klik op de foto en bekijk ze allemaal!

Volgorde: