COOL Talent

Lions Club Gouda Bloemendaal organiseerde op 13 april 2019 voor de negende keer “COOL Talent”, een spectaculaire avondvullende voorstelling in de Goudse Schouwburg waarin de beste acts van middelbare scholen uit Gouda en omgeving een professioneel podium werd geboden om hun kwaliteit en talent in de vorm van muziek, zang, cabaret, dans en zelfs acrobatiek te laten zien. Tijdens reguliere voorstellingen van de deelnemende (zeven) scholen beoordeelde een jury de kwaliteit.
De beste acts per school werden uitgenodigd om deel te nemen aan "COOL Talent". De belangrijkste uitgangspunten zijn: "Voor leerlingen, door leerlingen"!, "Geen wedstrijd"", en vooral "Geen volwassenen op het podium".

COOL Talent 2019 was met fantastische acts en een uitverkochte  weer een overweldigend succes.
24 acts lieten, vaak weergaloos begeleid door de ook uit leerlingen bestaande COOL Talent Huisband, zien wat ze in huis hadden.
Een Afterparty met het enthousiaste en swingende schoolbandje "Remind me of Rock" maakte de hele avond tot een groot spetterend feest.
COOL Talent 2019 gaat plaatsvinden op zaterdag 18 april 2020

Voor meer informatie: www.cooltalent.nl